Esra İLDAŞ - Okul Müdürü

1976  Kocaeli  doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Karamürsel de lisans eğitimini Gazi Üniversitesinde  tamamlamıştır. Kocaeli Karamürsel ilçesinde 1999 yılında okul öncesi öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2003-2007 İstanbul'da  Küçükçekmece Belediye Anaokulu 2007/2018 yılları arasında Karamürsel'de Uçan Balon Anaokulu'nda görev yapmıştır. 2018/2020 yılları arasında Uçan Balon Anaokuluna Müdür yardımcısı olarak atanmıştır. 2020 yılında  Muğla/ Köyceğiz Otmanlar Serkis İlkokulu Anasınıfında göreve başlamış 2021 Nisan ayında Beyobası Anaokulunda Kurucu Müdür olarak göreve başlamıştır. Meslek hayatı boyunca İstanbul Gezici Anaokulu'nda yürütülen çalışmalara dahil olmuş, Marka Erken Çocukluk Döneminde erken teşhis ve tedavi konulu proje, Açev yaz okulu projesi, Eko-okullar koordinatörüğü, etwining projelerini v.b yürütmüştür. Leonarda Vinci Projesi kapsamında Mate isimli projede aktif görev alarak Almanya, İspanya ve İtalya da bir çok anaokulu programlarını inceleme fırsatı bulmuştur. Okulöncesi alanında bir çok seminer, konferans, kongrelere katılmıştır. Tüm çocukların okulöncesi eğitimden yararlanmasına katkı sağlamak en büyük isteğidir.